Hotel-fotografie.nl, voor het beste imago

Hotel-fotografie.nl is gespecialiseerd in het fotograferen van (luxe) hotels en resorts in binnen- en buitenland. Ons doel? Meer directe en indirecte online boekingen genereren en gasten verleiden om te reserveren. Wij laten ieder hotel of resort volledig tot zijn recht  komen in onze beelden. Onze focus ligt daarbij voornamelijk op interieurfotografie en architectuurfotografie. Natuurlijk heeft ieder hotel een eigen persoonlijkheid, verschillende verkoopargumenten en een andere ideale gast. Voor iedere soort accommodatie bieden wij diverse mogelijkheden. Altijd met in het achterhoofd 'hoe kunnen we deze prachtlocatie tot leven wekken'?

"Ieder hotel heeft haar eigen identiteit"

Uw fotograaf,

Bart van Vlijmen

Wat is ons doel?

Wij creëren een imago, volledig
afgestemd op uw doelgroep

Het belangrijkste doel van hotelfotografie is het maken van afbeeldingen die hotels en resorts van hun beste kant laten zien. Historische panden, luxe hotels, stadshotels, mooie vakantiehuizen, resorts of jeugdherbergen, wij fotograferen ieder etablissement dat meer inkomsten wil genereren met aansprekende foto’s. Het resultaat varieert dan ook van project tot project, maar presenteert altijd meer dan zomaar foto’s; wij creëren een imago. Dat doen we door goed door te spreken wie onze klanten zijn, welke gasten zij aan willen trekken en wat ze hun doelgroep precies te bieden hebben. Op die manier begrijpen we ieder merk en elke creatieve visie, maar verhelderen we ook de praktische vereisten. Dat ziet u direct terug in het resultaat.

Wat kunt u verwachten?

Wij maken graag een mix van rijke visuele inhoud, die de online aanwezigheid van uw hotel direct zal versterken. Onze missie is om verder te gaan dan het vastleggen van slaapkamers en gemeenschappelijke ruimtes van uw hotel. Het doel is om de essentie van uw hotel te vangen en dat zit hem tevens in de details. Juist de kleine dingen geven vaak het gevoel van uw etablissement weer, waarmee u zich onderscheidt van de rest. Goede foto’s moeten bovendien realistisch zijn en uw hotel flatteren. Ze zijn afgestemd op uw publiek, dat zich erin moet herkennen. Wij presenteren dan ook exact waar uw doelgroep naar zoekt.

“Hotelfotografie wekt uw resort tot leven”

Interieurfotografie

Iedereen die op vakantie wil stelt zich direct voor hoe het zou zijn ergens te verblijven. Ook bij het boeken van een vergaderruimte is het belangrijk voor de klant te weten wat het uiterlijk is van de te huren ruimte. Interieurfoto’s zijn foto’s van kamers, recepties, lobby’s, gemeenschappelijke ruimtes, lounge-ruimtes, zwembaden, recreatiekamers en meer. Interieurfotografie kan worden uitgevoerd met omgevingslicht dat wordt doorgelaten door ramen of dakramen en binnenverlichting. Vaak gebruiken wij echter aanvullende verlichting. Daarbij proberen we het verblijf in een ruimte te verbeelden en proberen we de tijd te nemen om kleine details te fotograferen. Meubilair en stoffering, lampen en kunstwerken, juist die tonen persoonlijkheid en creativiteit.

“HOTELFOTOGRFIE CREËERT MAGIE DOOR DE LENS”

Interesse?

Wilt u meer directe en indirecte online boekingen genereren? Dat kan met hotelfotografie die uw hotel of resort tot leven wekt! Transformeer uw website met hoogwaardig beeldmateriaal, vang de essentie van uw verblijf en werk aan uw beste imago. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend werken wij in volle samenspraak en nemen wij elke stap helder en duidelijk met u door. Met heldere afspraken, goede communicatie en transparantie zonder verrassingen achteraf.

Onze partners

Wilt u uw visuele identiteit volledig vernieuwen of opnieuw lanceren? Wij werken samen met NextStep, het bureau dat ieder aspect van visuele marketing begrijpt. Voor het optimaliseren van uw customer journey en het volledig automatiseren van uw hotelsystemen verwijzen wij u graag naar onze partner MyBookings.

Hotel-fotografie is een initiatief van Bart van Vlijmen Fotografie. Bart heeft zijn sporen reeds verdiend als professioneel bedrijfsfotograaf in alle facetten van fotografie en is gespecialiseerd in interieur- en architectuurfotografie.