Offerte aanvraag

U weet dat u andere foto’s nodig heeft voor uw website. Zo kunt u potentiële gasten overtuigen om bij u te reserveren. Maar eigenlijk weet u niet zo goed hoe u dat moet aanpakken of wat de mogelijkheden zijn. 
 
Neem daarom contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies gesprek +31 (0)6 11 350 318.
Heeft u al vaker foto’s laten maken en bent u al wat meer bekend met de vele mogelijkheden? Vul dan onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.

  Onderwerp:

  HotelResortConferentieruimteArchitectuurOmgeving

  Aantallen waarvan u foto's zou willen

  Kamers

   

  Restaurant

  Badkamers

   

  Zwembad

  Receptie

   

  Fitnessruimte

  Lobby

   

  Overige

  Aanvullende opmerkingen:

  Fotografie met stylisteFotografie zonder styliste

  Parkeergelegenheid:

  Eigen parkeergelegenheidOpenbare parkeergelegenheid

  Datum:

  Fotografie in overlegFotografie specifiek

  Aanlevering bestanden in overlegAanlevering spoed / deadline

  Uw gegevens

  Gegevens hotel

  Overige opmerkingen

  Bovenstaande gegevens worden door Bart van Vlijmen Fotografie uitsluitend gebruikt om voor u een passende offerte te maken. Wij zullen uw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kunt u onze privacy- en cookieverklaring nalezen.

  Ja, ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring.

  Wat is ons doel?

  Wij creëren een imago, volledig
  afgestemd op uw doelgroep

  Het belangrijkste doel van hotelfotografie is het maken van afbeeldingen die hotels en resorts van hun beste kant laten zien. Historische panden, luxe hotels, stadshotels, luxe vakantiehuizen, resorts of jeugdherbergen, wij fotograferen ieder etablissement dat meer inkomsten wil genereren met aansprekende foto’s. Het resultaat varieert dan ook van project tot project, maar presenteert altijd meer dan zomaar foto’s; wij creëren een imago. Dat doen we door goed door te spreken wie onze klanten zijn, welke gasten zij aan willen trekken en wat ze hun doelgroep precies te bieden hebben. Op die manier begrijpen we ieder merk en elke creatieve visie, maar verhelderen we ook de praktische vereisten. Dat ziet u direct terug in het resultaat.

  Onze partners

  Wilt u uw visuele identiteit volledig vernieuwen of opnieuw lanceren? Wij werken samen met NextStep, het bureau dat ieder aspect van visuele marketing begrijpt. Voor het optimaliseren van uw customer journey en het volledig automatiseren van uw hotelsys-temen verwijzen wij u graag naar onze partner MyBookings.

  Hotel-fotografie is een initiatief van interieurfotograaf Bart van Vlijmen. Bart heeft zijn sporen reeds verdiend als professioneel bedrijfsfotograaf in alle facetten van fotografie en is gespecialiseerd in interieur- en architectuurfotografie.