Beeldbewerking is een must

Beeldbewerking en belichting

Een goede fotograaf kiest altijd voor professionele belichting om een perfecte sfeer over te kunnen brengen. Ook wij perfectioneren de belichting optimaal terwijl we fotograferen. Hoewel elke opname nauwkeurig wordt geënsceneerd en er nauwgezette aandacht gaat naar belichting, gebruiken we echter ook technieken tijdens postproductie. Door aanpassingen te maken in kleur, contrast en perspectief en door ongewenste details te verwijderen krijgt iedere foto individuele aandacht. Dat maakt uw portfolio verbluffend mooi en trekt potentiële gasten naar een sfeer die u graag wilt overbrengen. Door uw foto’s na te bewerken worden die tevens omgezet in foto’s die perfect passen bij uw merk. Op die manier kunnen wij uw hotel optimaal presenteren.

“Beeldbewerking geeft iedere foto individuele aandacht”

Meer over belichting

In een goed portfolio van een hotel dient elk kenmerk te worden opgenomen. Architectuur, interieur, gemeenschappelijke ruimtes, gastenkamers en niet te vergeten de kleine details die vastleggen wat zo bijzonder is aan uw hotel. Op die manier laat u zien waarom u een ervaring biedt als geen ander. Door aandacht voor details en een specifieke manier van belichten maken wij voortreffelijke beelden voor uw websitebezoekers. Met een goede belichting creëren we een beleving die het voorstellingsvermogen van uw potentiële gasten activeert. Op die manier ondersteunen we uw online inspanningen en vertellen we het verhaal van uw etablissement. Zo kunt u vooral de gasten verwelkomen die echt passen bij uw hotel en zijn uw gasten meer dan tevreden met hun boeking.

“De juiste belichting creëert voortreffelijke beelden”

Wat is beeldbewerking?

Beeldbewerking dient om zichtbare wijzigingen aan te brengen in een foto, zoals het wijzigen of verwijderen van afzonderlijke beeldelementen. Met kleuroptimalisatie zal een donkere binnenruimte meer oplichten. Door te spelen met kleurverzadiging wordt een beeld aantrekkelijker gemaakt. Ook door licht en schaduw te optimaliseren kan de aandacht meer op een bepaald onderdeel van een foto gericht worden. Het uiteindelijke doel van beeldbewerking is meer rust te creëren in de beelden. Maar ook onderliggende eigenschappen van een foto zijn onderdeel van beeldbewerking, zoals het formaat of de grootte van een bestand.

"Nabewerking creëert rust en aantrekkelijke beelden”

Wij maken duidelijke afspraken

De mate van beeldbewerking is altijd afhankelijk van het doel van het fotomateriaal. Tenslotte zijn beelden voor een website of drukwerk anders dan voor foto’s die bestemd zijn voor minder prominent gebruik. Nabewerking gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever. Uiteindelijk bepaalt u wat het gewenste resultaat is en in hoeverre beeldbewerking nodig is. Uiteraard werken wij met onze beeldbewerking altijd binnen de afgesproken deadline en worden uw foto’s gebruiksklaar geleverd.

“Nabewerking is afhankelijk van het doel van het portfolio”

Laat de beelden u overtuigen

Hotel fotografie beeldbewerking voor bewerking Hotel fotografie beeldbewerking na bewerking
Hotel fotografie beeldbewerking voor bewerking Hotel fotografie beeldbewerking na bewerking
Beeldbewerking Hotelfotografie Bart van Vlijmen
Beeldbewerking Hotelfotografie Bart van Vlijmen Beeldbewerking Hotelfotografie Bart van Vlijmen