Bel mij terug

U kunt mij bereiken via +31 (0)6 11 350 318. Maar als u hieronder uw telefoonnummer invult, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.


  Op welke tijd schikt het u op een werkdag?
  10.00 en 12.00 uur14.00 en 17.00 uur20.00 en 21.00 uur

  Wat is ons doel?

  Wij creëren een imago, volledig
  afgestemd op uw doelgroep

  Het belangrijkste doel van hotelfotografie is het maken van afbeeldingen die hotels en resorts van hun beste kant laten zien. Historische panden, luxe hotels, stadshotels, luxe vakantiehuizen, resorts of jeugdherbergen, wij fotograferen ieder etablissement dat meer inkomsten wil genereren met aansprekende foto’s. Het resultaat varieert dan ook van project tot project, maar presenteert altijd meer dan zomaar foto’s; wij creëren een imago. Dat doen we door goed door te spreken wie onze klanten zijn, welke gasten zij aan willen trekken en wat ze hun doelgroep precies te bieden hebben. Op die manier begrijpen we ieder merk en elke creatieve visie, maar verhelderen we ook de praktische vereisten. Dat ziet u direct terug in het resultaat.

  Onze partners

  Wilt u uw visuele identiteit volledig vernieuwen of opnieuw lanceren? Wij werken samen met NextStep, het bureau dat ieder aspect van visuele marketing begrijpt. Voor het optimaliseren van uw customer journey en het volledig automatiseren van uw hotelsys-temen verwijzen wij u graag naar onze partner MyBookings.

  Hotel-fotografie is een initiatief van interieurfotograaf Bart van Vlijmen. Bart heeft zijn sporen reeds verdiend als professioneel bedrijfsfotograaf in alle facetten van fotografie en is gespecialiseerd in interieur- en architectuurfotografie.