Wat zijn aantrekkelijke foto’s voor mijn hotel?

Dat is een goede vraag, die menig hotel of resort zichzelf terecht stelt. Een goede hotelfotograaf heeft er het antwoord op! Met de juiste foto’s voor uw hotel verleidt u gasten direct te boeken en haalt u ze over om op de ‘boek nu’-knop te drukken. Maar wat zijn aantrekkelijke foto’s voor uw hotel? In deze blog krijgt u er een antwoord op!

Foto’s die sfeer benadrukken

Aantrekkelijke foto’s voor uw hotel zijn foto’s die de ambiance en tevens de essentie van uw verblijf perfect weten te vangen. Dat zit hem vaak in de details. We horen u denken “Wat zijn aantrekkelijke foto’s voor mijn hotel, om welke details gaat het dan?” Details die echt uniek zijn aan een verblijf in uw resort, die laten zien wat uw resort zo uniek maakt. Juist de kleine dingen geven vaak het gevoel van uw etablissement weer, waarmee u zich onderscheidt van de rest. Denk aan opgerolde handdoeken in de vorm van zwanen, met rozenblaadjes op het bed bij een huwelijksreis bijvoorbeeld. Maar ook een warm welkom aan de balie met een welkomstarrangement bijvoorbeeld is een voorbeeld van een detail dat mensen kan overhalen om uw hotel te bezoeken.

Rijke mix visuele inhoud

Om uw hotel extra aantrekkelijk te maken, is een mix van rijke visuele inhoud gewenst. Deze mix zal de online aanwezigheid van uw hotel direct versterken. Dat houdt in dat u naast details uiteraard mooie foto’s laat maken van de slaapkamers en gemeenschappelijke ruimtes. Maar een goede hotelfotograaf heeft als missie om verder te gaan dan dat. Zijn doel is om de essentie van uw hotel te vangen. Goede foto’s moeten bovendien realistisch zijn en uw hotel flatteren. Ze zijn afgestemd op uw publiek, dat zich erin moet herkennen. Aantrekkelijke foto’s van uw hotel geven de doelgroep exact waar ze naar zoekt. Het voelt alsof je door de online ervaring weet hoe het is om te verblijven in uw hotel. De beste hotelfotograaf creëert magie door zijn lens. Genoeg opties dus als antwoord op de vraag: “wat zijn aantrekkelijke foto’s voor mijn hotel?”!

Belichting en techniek van belang

Aantrekkelijke foto’s van uw hotel zijn nauwkeurig geënsceneerd en er wordt veel aandacht besteed aan de belichting. Tevens worden er technieken gebruikt tijdens postproductie. Denk hierbij aan het maken van aanpassingen in kleur, contrast en perspectief en door ongewenste details te verwijderen. Hierdoor krijgt iedere foto individuele aandacht. Beeldbewerking en andere technieken maken uw portfolio verbluffend mooi en trekken potentiële gasten naar een sfeer die u graag wilt overbrengen. Door nabewerking van foto’s sluiten ze exact aan bij uw merk, identiteit en imago. Op die manier presenteert u uw hotel optimaal.

Vervolg: wat zijn aantrekkelijke foto’s voor mijn hotel?

Om uiteindelijk de juiste stappen te zetten in het maken van aantrekkelijke foto’s voor uw hotel, is het van belang een professionele hotelfotograaf in te schakelen. Hij kan u helpen bij het in kaart brengen van uw wensen om vervolgens een advies uit te brengen. Een advies dat laat zien hoe uw foto’s van uw hotel kunt inzetten als effectieve marketingtool. Maak daarom kennis met hotel-fotografie.nl! De fotograaf hierachter is Bart van Vlijmen, hij biedt hotels en resorts een volledig scala aan fotografiediensten om hen te helpen meer directe en online boekingen te genereren.

Kortom: bent u toe om ‘wat zijn aantrekkelijke foto’s voor mijn hotel?’ waar te maken? Kies dan voor hotelfotograaf Bart van Vlijmen! Neem contact op via studio@bartvanvlijmen.nl of +31 (0)6 11 350 318.

Interesse?

Wilt u meer directe en indirecte online boekingen door uw website te transformeren met hoogwaardig beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend werken wij in volle samenspraak en nemen wij elke stap helder en duidelijk met u door. Wij houden bovendien van heldere afspraken, goede communicatie en transparantie zonder verrassingen achteraf.

Online contact


    BEL MIJ TERUG TUSSEN

    Of bel meteen
    +31 (0)6 11 350 318