Bart van Vlijmen

Bedrijfsfotografie Bart van Vlijmen

Elk gebouw heeft een verhaal. Een eigen karakter en sfeer die gevangen dienen te worden op beeld. Zodat het perfecte plaatje ontstaat. Bedrijfsprocessen, architectuur, inrichtingen en de mensen achter een bedrijf brengen een organisatie tot leven. Bart van Vlijmen zorgt met zijn professionele bedrijfsfotografie ervoor dat dit herkenbaar en aansprekend in beeld wordt gebracht.

Portretfotografie Bart van Vlijmen

Ook ieder persoon is uniek. Portretfotografie maakt dat elk individu wordt vastgelegd op een manier die bij hun past. Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat de authenticiteit van elke persoonlijkheid prachtig in beeld tot uiting komt. 

Evenementenfotografie Bart van Vlijmen

Hoe bijzonder is het om het verhaal van een evenement vast te leggen in beelden? Of de verhalen van meerdere bezoekers die samen de essentie vangen van de sfeer? Evenementenfotografie zorgt ervoor dat de beelden niet alleen mooi en aansprekend zijn, maar dat het gevoel klopt. Het vereeuwigt de ambiance van het event.

Interieur, architectuur en hotelfotografie

Van alle markten thuis zijn, dat is Bart van Vlijmen. Een goede, professionele fotograaf als hij wekt elk idee, gebouw, interieur en landschap tot leven. Zorgt voor magie door zijn lens. Hotel-fotografie.nl behoort ook tot zijn specialiteit: zijn aansprekende beelden resulteren in meer reserveringen en online boekingen van uw resort! Mensen worden verleid om op de ‘boek nu’-button te klikken. Wat weer voor meer omzet zorgt.

Meer informatie?

Maak kennis met Bart van Vlijmen. Al ruim 20 jaar ervaring met professionele fotografie. Bart laat alles stralen door prachtige beelden te creëren. Hij denkt mee, is creatief en legt graag de essentie van wat dan ook vast in foto’s. Zodat er een prachtige vereeuwiging ontstaat en het net lijkt of je bij het moment aanwezig was. Mooie beelden zijn overal en altijd zichtbaar, maar je moet ze wel zien. 

Neem contact op

Interesse?

Wilt u meer directe en indirecte online boekingen door uw website te transformeren met hoogwaardig beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend werken wij in volle samenspraak en nemen wij elke stap helder en duidelijk met u door. Wij houden bovendien van heldere afspraken, goede communicatie en transparantie zonder verrassingen achteraf.